Duroflame pelletkachels


Duroflame is een Nederlandse pelletkachelfabriek. Onze pelletkachels zijn verkrijgbaar via verschillende dealers door heel Nederland.
Om de kwaliteit van onze pelletkachels te garanderen hebben wij de gehele productie naar Nederland gehaald. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek, van ontwikkeling en ontwerp tot metaalbewerking en assemblage. Hiermee zijn wij de eerste in Nederland.

Onze kennis van pelletkachels hebben we uit de praktijk gehaald. Deze kennis en ervaring hebben wij meegenomen in de ontwikkeling en productie van onze pelletkachels.

De eindgebruiker staat centraal bij Duroflame. Dit begint bij het ontwerp en gaat door tot aan de installatie, wij ondersteunen onze dealers maar ook de eindgebruiker met duidelijk advies en zorgen er samen met onze dealers voor dat al onze pelletkachels optimaal draaien. Omdat wij de hele productie in Nederland hebben zijn onderdelen altijd in overvloed bij ons op voorraad. Zo zorgen wij er voor dat u met een Duroflame pelletkachel niet in de kou blijft zitten.

Top